timp rămas până la deschidere

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Transfer bancar

Beneficiar: Biserica Crestină Baptistă Speranța

IBAN RON
RO90BTRL00501205W13542XX
IBAN EURO
RO65BTRL00504205W13542XX
IBAN USD
RO17BTRL00502205W13542XX

cod SWIFT BTRLRO22

Dăruiește online

Paypal

Mai mult decât o clădire

În noul campus, oamenii se vor întâlni cu Isus, dar și unii cu alții, într-o atmosferă și spațiu care să permită un grad mai mare de interacțiune decât clădirea în care ne întâlnim acum. Dar campusul va fi mult mai mult decât un loc de întâlnire pentru serviciile de duminica: va fi un loc de echipare, de închinare și de conectare, va fi locul în care oamenii din biserică și cei care Îl caută pe Dumnezeu vor putea crea relații, implicându-se în activități menită să aducă oamenii împreună, dar și mai aproape de Dumnezeu.

Holul – larg, deschis, primitor

Rolul holului nu este doar acela de a trece de afară spre sala bisericii, locul unde îți lași umbrela și căruciorul copiilor. Holul noului campus este gândit ca un loc în care vei putea bea o cafea sau un ceai cu prietenii și cei ce îți vor deveni prieteni, vei putea povesti și lega relații cu oamenii alături de care te închini și slujești duminica.

Spații dedicate pentru fiecare

Noul campus va avea locuri speciale de întâlnire pentru toate categoriile de vârsta, dotate cu echipamente adaptate intereselor lor: o sală pentru bebeluși, săli pentru clasele de școală duminicală, un spațiu de recreere pentru adolescenți și un loc dedicat celor tineri.