fbpx

Dragă BBSO,

Se împlinesc șapte ani de când, în aprilie 2017, am cumpărat un hectar de teren pe str. Thurzo Sandor din Oradea. Am început proiectul acesta cu multă credință și bani puțini. Așa s-a născut miracolul BBSO.

În martie 2019 s-a dat startul construcției campusului. Pe parcursul acelui an s-a reușit un lucru aproape imposibil, și anume să punem acoperișul pe clădire. În 20 ianuarie 2020, deși eram încă în plin proces de construcție, am avut prima întâlnire la campus. A fost un fel de Eveniment Anual. Deși erau finalizați doar pereții și acoperișul, bucuria care a inundat Campusul BBSO atunci a fost de nedescris.

Nu a trecut mult timp de la această primă întâlnire, că a și venit pandemia, când lumea parcă s-a oprit în loc. În vara anului 2020, deși eram în plin șantier, am fost obligați să ne mutăm de la Casa Tineretului la campus. A fost și greu, și frumos. A fost greu pentru că eram în mijlocul șantierului, dar a fost frumos pentru că mulți oameni s-au implicat și au dăruit cu generozitate. Încetul cu încetul clădirea aceasta a început să prindă viață. Astfel, după multă muncă, în decembrie 2021 am reușit să finalizăm sala mare a bisericii. De atunci și până azi am continuat să muncim, reușind astfel încheierea mai multor etape și, deci, a unei bune părți a campusului nostru. Suntem aproape gata, dar încă n-am terminat.

A venit timpul să ducem la bun sfârșit ce am început. Încă există un șantier invizibil. Lucrăm la sala de conferințe și anexele aferente. Va fi o sală foarte frumoasă și sunt convins că mulți tineri vor dori să își facă nunta aici. La exterior avem de finalizat elementele decorative, asfalt, spații verzi.

Am început proiectul acesta cu o colectă specială care a avut loc chiar în ziua de sărbătoare a Învierii. Iată că, după șapte ani, reușim să ne apropiem de finalul acestei construcții și pe 5 mai, tot în ziua de sărbătoare a Învierii, vom avea din nou o colectă specială. Scopul acesteia e să terminăm ce am început în 2017.

Mulți ați dăruit cu bucurie și generozitate atunci. Vă chem și acum, după șapte ani de la începutul miracolului BBSO, să dăruim cu aceeași bucurie și generozitate pentru a putea împlini acest proiect! Știu că am avut multe hopuri și multe sute de metri de trecut, dar acum, mai mult ca niciodată, suntem foarte aproape de final.

Dacă Domnul ne ajută și este voia Lui, pe data de 6 octombrie vom inaugura această clădire. Va fi o mare sărbătoare. Am început împreună, haideți să și terminăm proiectul împreună! Dacă te-ai alăturat mai târziu bisericii Speranța și încă nu ai apucat să te implici în acest proiect, acum ai și tu ocazia să o faci!

Ca să putem sărbători pe 6 octombrie așa cum ne dorim, ne sunt necesari încă 470.000 euro, aproximativ aceeași sumă de care aveam nevoie când am cumpărat terenul. Eram atunci semnificativ mai puțini oameni decât suntem acum. Stai înaintea lui Dumnezeu, roagă-te și vezi ce poți face ca și tu să-ți aduci contribuția la Campusul BBSO! Sunt convins că atât noi, cât și generațiile ce ne vor urma ne vom putea bucura de clădirea aceasta și de toate facilitățile care vor deservi împlinirii chemării lui Dumnezeu.

Acest proces de finalizare a campusului BBSO trebuie să fie un motiv de bucurie și de sărbătoare pentru noi, deoarece Domnul ne-a ajutat să facem lucruri mari împreună. El să-ți răsplătească generozitatea ta!

  • Colecta specială: €236,267/€470,000 de euro 50% 50%

În data de 5 Mai 2024 am demarat colecta specială prin care ne dorim să finalizăm ultima parte a lucrărilor de construcție și amenajare a Campusului BBSO. Suntem atât de aproape de final! Implică-te și tu prin dărnicia ta și ajută-ne să finalizăm această lucrare frumoasă. Îți mulțumim!

Donează online

Ajută-ne să răspândim Evanghelia! Donează online pentru susținerea lucrărilor bisericii noastre și a proiectelor sociale. Fiecare contribuție contează!

Transfer Bancar
Conturi deschise la Banca Transilvania, Sucursala Oradea, cod SWIFT BTRLRO22.

BISERICA CRESTINA BAPTISTA SPERANTA
CUI: 25846669; Adresa: Oradea, str. Thurzo Sandor Nr. 19

IBAN Lei - RO90BTRL00501205W13542XX
IBAN Euro - RO65BTRL00504205W13542XX
IBAN USD - RO17BTRL00502205W13542XX