Bine ai venit!

Aici vei găsi un loc pentru inima ta, un grup căruia să îi impărtășești provocările tale și o viziune pentru viața ta!

Sunt nou la BBSO

Ne bucurăm că vrei să ne cunoști. Această experiență online ne dorim să îți provoace dorința de a venit la unul din programele nostre din timpul săptamânii, duminica de la ora 9 sau 11 la Casa Tineretului. Pentru a venit pregătit la întâlnirile noastra nu trebuie decât să îți pregătești inima să Îl întâlnești pe Isus.

Vreau sa devin membru

Ne dorim ca fiecare membru al bisericii lui Cristos să își găseasca un loc prin care Dumnezeu să îi vorbeasca în mod relevant și să se implice activ la zidirea bisericii și a comunității din care face parte. Dacă crezi ca BBSO este acel loc, am dori să te cunoaștem.

FIECARE BISERICĂ ARE STILUL ȘI SPECIFICUL EI.

Poate că ai fost invitat de cineva să vii la biserică sau poate ai dat de această pagină din întâmplare și poate ai mai multe întrebări. Sperăm să îți putem răspunde la câteva dintre ele.

CÂTEVA LUCRURI FOLOSITOARE

Unde îmi parchez mașina?

BBSO se află într-o zonă în care poți ajunge cu mai multe mijloace de transport. Încurajăm membrii să folosească transportul în comun dar în cazul în care ai venit cu mașina, poți folosi parcarea de pe platoul Sălii Sportului sau din jurul Casei Tineretului.

Ce fac cu copiii?

Dacă vrei să vii alături de copii la întâlnirile noastre, faci o alegere bună. Pentru a putea să te bucuri de un timp fain, copiii îî poți încredința pe mâna liberilor de la BBSO Kids care îi vor duce la o grupă adecvată vârstei lor unde se vor putea juca și vor face activități creative.

Cum să mă îmbrac?

Îmbrăcămintea reprezintă pentru multe congregații un factor decizional în întâlnirea lor, însă pentru noi o ținută decentă, o atitudine primitoare este tot ceea ce ai nevoie ca să vii alături de noi.

CE AR TREBUI SĂ ȘTIU DESPRE PROGRAM?

Un program tipic, ține între 1 oră și 30 de minute până la cel mult 2 ore, iar în timpul programului încurajăm oamenii să evite plimbările inutile, vorbitul cu o voce tare sau dialogul îndelungat între oameni, ci mai degraba o participare activa la închinare și ascultarea mesajului. Telefoanele mobile trebuie puse pe silențios și aparatele foto folosite într-un mod neperturbator.

Cine ia cina?

La întâlnirile dedicate celebrării mesei Domnului, toți oamenii sunt bineveniți. Datorită semnificației acestui simbol, a frângerii pâinii și sângelui vărsat pe cruce, încurajăm doar credincioșii să participe la momentul respectiv din întâlnire.

pot face parte dintr-un grup mic?

într-un grup mic este bine venit oricine își dorește. În funcție de vârstă și starea civilă vei fi repartizat în unul din grupurile disponibile și astfel vei experimenta mai mult partășia lui Cristos.

Read More