Dincolo de vitrină

Un eveniment BBSO pentru echiparea și încurajarea pastorilor, a liderilor și a voluntarilor implicați în diverse activități de slujire a bisericii.

Programul conferinței BBSO

calendar-conferinta-bbso-mobile

Vino la Conferința BBSO!

În urmă cu 14 ani am început Biserica Speranța din Oradea. În acești ani am trăit experiențe frumoase împreună cu Dumnezeu, dar ne-am și confruntat cu multe provocări. Astăzi BBSO este o biserică vie care proclamă Evanghelia local, global și virtual.

În perioada 9 – 12 februarie organizăm un eveniment BBSO pentru pastori, lideri de închinare, oameni din departamentul media, învățători, oameni implicați în lucrarea cu tinerii, voluntari bun venit, plus alte categorii de oameni implicați în biserica locală.

Citește invitația în întregime

Care este scopul acestui eveniment

Voi răspunde la această întrebare folosind o metaforă. Într-un fel, Biserica seamănă cu un magazin. Un magazin este format din vitrină și depozit. În vitrină totul este aranjat frumos, dar, dacă dorești să cunoști cu adevărat magazinul, trebuie să ții cont și de partea care nu se vede și anume, de depozit.

Mulți prieteni BBSO admiră vitrina bisericii noastre: programe frumoase, muzică, clipuri video, social media, mesaje, etc. Dar orice biserică are și un depozit. Scopul acestei conferințe este să te invităm să pășești împreună cu noi dincolo de vitrină, în depozitul BBSO. De fapt, în ultimii ani mulți dintre voi ne-ați pus întrebări legate de ceea ce să găsește în spatele scenei, în depozitul BBSO. În acești 14 ani de BBSO am învățat multe lecții: unele au fost lecții frumoase, altele au fost dureroase. La această conferință, împreună cu echipa BBSO, am vrea să îți povestim atât despre momentele frumoase, cât și despre provocările care ne-au stat în cale.

Scopul acestei conferințe nu este doar să ofere informație, ci și să aducă încurajare. De multe ori ne descurajăm atunci când comparăm “depozitul” bisericii noastre cu “vitrina” altor biserici. Împreună vom descoperi că dincolo de vitrină, toți ne confruntăm cu aceleași provocări și acest adevăr în sine poate fi o încurajare.

Ce NU ne dorim să facem

Scopul acestei conferințe nu este “să francizăm” BBSO. Așa cum spunea John Piper: “Fraților, nu suntem profesioniști”! Credem că biserica nu poate fi “francizată”. Ceea ce putem face este să învățăm unii de la alții despre cum putem să Îl slujim pe Dumnezeu cu credincioșie și, astfel, să contribuim la lărgirea Împărăției Lui acolo unde El ne-a așezat.

Așadar, te invităm să vii împreună cu noi la această conferință în perioada 9 – 12 Februarie. De fapt, vino împreună cu echipa ta de slujire din biserica locală din care faci parte. Organizăm această conferință cu palmele deschise. Simte-te liber să iei din experiența BBSO ceea ce consideri că îți este de folos. După aceea, pune în practică și folosește cu înțelepciune aceste informații și unelte în contextul în care Dumnezeu te-a chemat să slujești pentru un timp.

Înscrie-te chiar acum la Conferința BBSO 2023 ce va avea loc la Campusul BBSO între 9 și 12 februarie. Pentru informații suplimentare, puteți scrie la amin@bbso.ro

Vezi lista cu partenerii noștri unde te poți caza

La oricare din locațiile de mai jos puteți beneficia de un discount substanțial menționând ca doriți să vă cazați pentru „Conferința BBSO”

Hotel Continental
0372 598 800
260RON/noapte – Cameră dublă standard + mic dejun inclus (preț vechi 360RON)

Noble House
0745 621 928
160RON/noapte – Cameră dubla, doar pentru un grup de peste 20 pers + plus 25RON/pers mic dejun (preț vechi 175RON)

Hotel Caro
0359 405 204
280RON/noapte – Cameră dublă + mic dejun inclus (preț vechi 320RON)

Hotel Impero
0730 593 422
260RON/noapte – Cameră dublă + mic dejun inclus (preț vechi 310RON)

AIR BNB: Ileana
0747 406 112
160RON/noapte – Cameră dublă (preț vechi 220RON)
200RON/noapte – 1 apartament cu 4 locuri (preț vechi 270RON)

Booking: Denisa
0758 514 110
600RON/noapte – 1 apartament cu 3 locuri (preț vechi 750RON)

FlatWhite
www.flatwhite.ro/vizitator
Discount 10% pentru participanții la conferința BBSO.