fbpx

Cursuri disponibile

Pentru informații suplimentare ne poți scrie pe excelenta@bbso.ro

Cursuri de instrumente muzicale

 

chitară acustică

profesor Ruben Micula

chitară bass

profesor Toni Morar

vioară

profesor Teodorian Popa

violoncel

profesor Bogdan Cocora

CLUBUL DE LECTURĂ – AVENTURI PRIN CĂRȚI

Prin activitățile clubului, copiii vor lua contact cu minunata lume a cărților, vor citi, vor călători împreună cu personajele peste mări și țări, se vor identifica cu unele personaje de vârstă apropiată, se vor cunoaște mai bine, își vor găsi eroi preferați, vor lega prietenii cu ceilalți participanți. Și toate acestea se vor petrece departe de gadget-uri ispititoare, într-un cadru familiar.

Cursul este structurat în 5-7 module în funcție de cartea citită și se adresează copiilor de la clasa pregătitoare până la clasa IV-a împărțiți în două grupe astfel: grupa de clasă pregătitoare-I-II și grupa pentru clasele III-IV.

Liana Sabo

Liana Sabo, profesor pentru învățământul primar, are o experiență de 25 de ani de activitate cu copii de vârstă școlară mică. Predă la Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” din Oradea unde a învățat deja câteva generații de copii tainele ce se ascund în spatele literelor. Este licențiată în psihologie și pasionată de a comunica cu copiii. A organizat activități extrașcolare cu diferite teme atât într-un mediu formal cât și ca voluntar. Colaborează de mulți ani cu Clubul de lectură al Editurii Arthur care încurajează lectura copiilor încă din primul an de școală.

CUM SĂ-ȚI PLANIFICI VIAȚA AVÂND VIITORUL ÎN MINTE

Grupa de vârstă: Clasele 9 – 12

Acest curs te va învăța cum să folosești exercițiul de „Reverse Engineering” pentru orice obiectiv. Planificarea având viitorul în minte este o metodă eficientă mai ales pentru obiectivele mari și îndrăznețe ale vieții tale. Dacă pornești de la momentul inițial și mergi înainte, mintea ta este programată să elimine inconștient pașii care se află în afara zonei tale de confort, astfel alegi un prim pas de acțiune care este cel mai confortabil pentru tine, dar nu neapărat cel mai eficient. Cu tehnica de Reverse Engineering, nu ai nicio opțiune decât să găsești cel mai eficient pas, eliminând orice șansă să te lași păcălit de propriile limitări.

Daniel Simionaș

Inginer Automatizări și Informatică Aplicată, a inceput, împreună cu soția sa, Felicia, propria afacere în 1996. După câțiva ani ca și antreprenor, a absolvit Griffiths School of Management, Universitatea Emanuel, în 2002. Daniel a investit strategic în liderii și bisericile din România, conducând programul „Young Leaders Network” al organizației Josiah Venture unde a dezvoltat proiecte naționale de instruire a liderilor. În 2007, a devenit unul dintre partenerii români ai New Vista Partners LLC, unde a ocupat timp de 15 ani funcția de CEO pentru diferite proiecte ale fondului de investiții în Romania. Cu peste 25 de ani de experiență, Daniel face parte din mai multe consilii de administrație oferind consultanță în elaborarea strategiei de dezvoltare a afacerilor.

Modulul 1

Principiile directoare

 • 09 Martie
 • de la 10:00 la 12:30

Modulul 2

Planificarea vieții personale și vocaționale

 • 16 Martie
 • de la 10:00 la 12:30

Modulul 3

Modelarea unui plan de acțiune

 • 23 Martie
 • de la 10:00 la 12:30

Modulul 4

Implementare și optimizare

 • 30 Martie
 • de la 10:00 la 12:30

DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE COMUNICARE SOCIALĂ

A comunica eficient nu este o sarcină ușoară nici măcar atunci când ești adult. În cadrul acestui curs copiii învață, prin teorie și practică, să își exprime părerile și dorințele într-un grup, să convingă dar și să accepte păreri diferite și să răspundă miștocărelii și bătăii de joc.

Cursul este structurat în 5 module și se adresează copiilor de clasele 2-4.

Ioana Corompaki

Psiholog clinician și specialist acreditat internațional în analiza comportamentului uman, cu peste 15 ani de experiență în domeniul educației tipice și speciale, pe toate nivelurile de vârstă.

Președinte al Asociației Pyramid Learning Center (ONG), Ioana coordonează echipe de terapeuți pentru copiii cu nevoi speciale, consiliază și ghidează familiile în educația copiilor, susține cursuri de formare în domeniul analizei comportamentului uman pentru părinți și specialiști.

Modulul 1

Conștientizarea socială

Categoriile sociale și Teoria minții

Modulul 2

Comunicarea socială

Comentarii, discuții, puterea de a convinge și arta de a renunța

Modulul 3

Interacțiunea socială

Cum să răspunzi miștocărelii și bătăii de joc (teasing and bullying)

Modulul 4

Învățarea socială

Afilierea la grup și influența socială

Modulul 5

Obținerea performanței

Joc de rol

Vorbirea în public

Cursul Vorbirea ȋn Public, care ȋncepe ȋn 13 Ianuarie, este structurat ȋn 4 module cu o durată de două ore per modul. Costul total al cursului, pentru toate cele 4 module, este de 150 RON.

Bogdan Băbălău

Bogdan Băbălău este Talent Acquisition Manager pentru Plexus Corp. cel mai mare angajator privat din Oradea.

În cei peste 14 ani de experiență, Bogdan a trecut prin diferite roluri în diferite industrii acumulând o vastă experiență în domenii precum marketing, vânzări, management, resurse umane, antreprenoriat, consultanță și training.

Toată muncă lui este cu și despre oameni, ajutându-i să se dezvolte profesional și personal. În cadrul activității lui a susținut zeci de prezentări în public, mii de oameni fiind prezenți la acestea.

Modulul 1

 • Să ne cunoaştem (+ Bingo Uman)
 • De ce e important să vorbim ȋn public
 • Ce facem cu emoţiile şi cum le depăşim?
 • Primii pași în public speaking

Alegerea temei pentru discursul de “graduare”.

Modulul 2

 • Ice breaking – Alpha Cards
 • Structura unui discurs ȋn public (Cei 7 paşi ai unui mesaj captivant)
 • Captarea atenţiei (tehnica AIDA + cum funcţionează creierul uman)

Modulul 3

 • Storytelling – cum integrăm poveştile ȋn discurs
 • Improvizaţie
 • Repetiţie discurs pregătit

Modulul 4

 • “Graduare”
 • Livrare discurs pregătit

Pentru informații suplimentare ne poți scrie pe excelenta@bbso.ro