Formular 230

mai 1, 2020

În fiecare an, printr-o facilitate fiscală binevenită, toți românii angajați și pensionari cu pensii impozabile pot redirecționa o parte din impozitul pe venit către un ONG sau o unitate de cult.
În fiecare an, la Masa Verde, membri și prieteni ai BBSO au depus formularele 230, prin semnarea cărora își exprimau opțiunea de a sprijini biserica și în acest fel. Prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit, sute de persoane au contribuit încasări substanțiale.
Anul acesta, din motive obiective, formularul 230 se poate depune și în format electronic la Finanțe. Vom face noi aceste demersuri pentru fiecare dintre voi. Tot ce aveți de făcut este să descărcați formularul din linkul de mai jos, să completați datele personale (SECȚIUNEA I), să le semnați (pe pagina 2, în stânga jos, la rubrica Semnătură contribuabil), și să le trimiteți la adresa de email amin@bbso.ro.

Pentru completare și semnare, aveți două metode:

  • varianta electronică: descărcați formularul folosind butonul din partea de jos a postării, încărcați formularul pe site-ul https://smallpdf.com/sign-pdf. După încărcare, îl veți completa și semna folosind mouse-ul sau touch-ul calculatorului. Apoi îl trimiteți pe email la amin@bbso.ro
  • varianta hârtie: descărcați formularul folosind butonul din partea de jos a postării. Listați formularul, îl completați și semnați. Apoi îl scanați cu aplicația ADOBE SCAN (disponibilă și pe Android, și pe iOS) și îl trimiteți la amin@bbso.ro

Tot la adresa de email indicată mai sus, ne puteți scrie și dacă aveți întrebări cu privire la completarea acestui formular sau dacă vă încadrați în alte categorii decât salariați/pensionari care doresc să direcționeze 3.5% pentru 2 ani.

Vă promitem că efortul merită din două motive:

  • procentul sumei direcționate din impozitul pe venit deja plătit a crescut de la 2% la 3,5%
  • susținerea BBSO prin această metodă poate fi valabilă pentru 2 ani, nu doar pentru unul, cum era anterior (anul viitor, nu va mai trebui să completezi formularul 230, dacă optezi să ne susții pentru 2 ani – opțiune implicită în formularul nostru).

Implică-te acum!

Fiecare lucru pe care îl facem se întâmplă prin implicarea oamenilor și tu poți să faci parte din schimbare!