BBSO Kids

Ce este BBSO Kids

Un loc unde fiecare copil este binevenit. Este locul unde copiii participă la diverse activități, se joacă, învață, cunosc copii noi, cântă, dar cel mai important este că la BBSO copiii ascultă mesajul lui Dumnezeu pe înțelesul lor spus de oameni special instruiți să lucreze cu copiii.

Valorile
BBSO Kids

N
Siguranța

Fizică, emoțională și spirituală a copiilor tăi este foarte importantă. Toți cei implicați sunt evaluați temeinic, având recomandări din partea conducerii și a altor persoane din biserică.

N
Relații

Relația cu copiii, închinarea , joaca, lecțiile biblice și grupurile mici fac parte din agenda zilei la grupele de copii. Ne dorim să facem lucrurile cu excelență, pentru ca fiecare copil să își dorească să revină.

N
Pasiune

Ne dorim să Îl prezentăm pe Isus copiilor cu pasiune. Toți învățătorii și asistenții trec prin instruiri inițiale și periodice. Prezentarea evangheliei este ținta pe care o urmărim în fiecare întâlnire! 

N
Familie

Familia este foarte importantă pentru noi, de aceea ne dorim să fim un ajutor și un sprijin în creșterea spirituală a copiilor voștri.

Grupele de vârstă

Avem clase pe cinci grupe de vârstă.

Categorii de vârstă

0-2 ani / 2-3 ani / 4-6 ani / 7-9 ani / 10-12 ani

Ești NOU la BBSO?

N
Pasul 1

ÎNSCRIE-ȚI COPILUL LA RECEPȚIE

Acolo vei intâlni persoane responsabile de preluarea copiilor și de îndrumarea lor înspre sălile destinate grupei lor de vârstă.

l
Pasul 2

COMPLETEAZĂ DATE CONTACT

Scrie informații generale despre copil și menționează dacă există anumite detalii pe care ar trebui să le știm (alergii alimentare, nevoi speciale etc.).

w
Pasul 3

FII LINIȘTIT

Copilul este pe mâini bune. Dacă vom avea nevoie de tine, îți vom trimite un SMS pe numărul de contact pe care l-ai scris la recepție.

Clubul copiilor AWANA

Scopul primordial al întâlnirilor Awana este acela de a împărtăşi dragostea lui Dumnezeu la cât mai mulţi copii. Ei sunt ajutaţi să-L cunoască pe Dumnezeu prin lecţii biblice, memorarea unor pasaje din Biblie, cântece și nu uităm să ne jucăm și să facem activități creative.

w
Cine?

Copii între 4-12 ani

Unde?

La BBSO – str. Alexandru Cazaban 49, Oradea

Când?

În fiecare sâmbătă de la 10-12 (perioada școlară)

Festivalul Copiilor VBS

Festivalul copiilor este un eveniment tematic și are loc o dată pe an, pentru 5 zile consecutive, în vacanța de vară.

Tabăra copiilor

Fiecare dintre noi am rămas cu amintiri plăcute din tabără de când eram mici. Experianța unei tabere are multe beneficii asupra copiilor. Ei învață să interacționeze cu alți copii și să se descurce singuri. Toate acestea departe de confortul de acasă, în inima munților alături de oameni echipați să îi îngrijească.

Implică-te în BBSO Kids

Copiii sunt asemenea unui burete, ei absorb tot ceea ce îi învățăm.

Vrem să-i învățăm bine si des despre dragostea lui Isus. Te invităm să fii un slujitor și să îi învățăm împreună pe copii.

Fiind voluntar în lucrarea cu copiii, tu îi vei ajuta să vadă cât de real este Isus. 

Unde ai vrea sa te implici?

13 + 2 =