Grupurile Mici

Ce este un grup mic?

Grupul mic reprezintă un grup de credincioși, care se întâlnesc organizat și în mod regulat (săptămânal), având scopul de a crește în credință, de a trăi în mod practic și autentic învățătura Scripturii.

Viziunea Grupurilor Mici o reprezintă glorificarea lui Isus Cristos prin:

N
Multiplicare (Facere de ucenici)
N
Maturizare (Creștere spirituală)
N
Slujire (Formare de slujitori)

Valorile Grupurilor mici bbso

N
FAMILIE
Un grup mic este mai mult decât o întâlnire cu o agendă, este un timp în care suntem gata să ne ajutăm unii pe alții într-un mod specific și practic, împlinind nevoile fiecăruia. Suntem copii ai lui Dumnezeu care trăim și ingrijim unul de altul ca o familie
N
SLUJITORI

Atât în comunitatea locală cât și în activitățile bisericii, grupul mic poate fi o unealtă de impact, și de ajutor. Suntem slujitori ai lui Dumnezeu contribuind la împlinirea nevoilor altora ca mod de viață.

N
UCENICI

Grupul mic este o unealtă prin care fiecare putem să împărtășim experiențe din umblarea noastră cu Isus, și să ne ajutăm în provocările care apar. Suntem ucenici ai lui Isus responsabili atat pentru dezvoltarea noastra cat si pentru dezvoltarea altora.

N
AMBASADORI
Suntem trimiși de Dumnezeu pentru a-L reprezenta în mod practic în viata de zi cu zi și a-i îndruma pe alți oameni spre Isus.

De ce Grupuri Mici?

  1. Isus a ucenicizat un grup mic de oameni.
  2. Cristos este glorificat și Evanghelia răspândită.
  3. Biserica la început a practicat ucenicia prin grupuri mici: 1 Cor. 16
  4. Grupul Mic este contextul în care un credincios devine matur din punct de vedere spiritual.
  5. Este singura modalitate și posibilitate de a împlini săptămânal anumite pasaje biblice: Evrei 10:24; Galateni 6:2; 2 Tim. 2:22; 1 Ioan 1:3, 6-7; Ioan 13:35.
  6. Este o modalitate eficientă de a păstori real și practic fiecare persoană: Fapte Ap. 20:28; 1 Petru 5:2.
  7. Este modalitatea practică prin care fiecare credincios poate sluji alți credincioși. 1 Corinteni 12:7, 12, 14-27; Romani 12; Efeseni 4; 1 Petru 2.
  8. Este mijlocul de identificare, echipare și multiplicare a liderilor între ucenici: 2 Tim. 2:22 = credincioși = disponibili = învățabili

FII PARTE A UNUI GRUP MIC

Bucură-te de adevărata părtășie a bisericii lui Isus implicându-te în grupurile mici. Completând acest formular, vei fi contactat în cel mai scurt timp de un coordonator de grup mic specific cu datele completate.

Stare Civila

3 + 5 =