BBSO ÎNCHINARE

Ce este BBSO închinare

 

Un grup de oameni care au ales să trăiască precum o familie, să se slujească unii pe alții și comunitatea lor (cartier, rețea de relații, grup țintă) ca Isus și care sunt în misiune împreună în ritmurile obișnuite ale vieții.

Valorile BBSO închinare

Diversitate

În general pornim în construirea timpului de închinare publică de la textul care va fi predicat încercând să nu fim incorsetati intr-o liturghie rigida (stilistic diferit: cantece contemporane, gospel, romanesti, imnuri, etc.) 

N

Ucenicizare

Suntem pasionati sa creem contexte si relatii in care o intreaga generatie de inchinatori sa creasca impreuna cu cei care formeaza in prezent echipa de inchinare a bbso. 

Excelenta

Nu transformam abilitatile in idoli dar ne straduim sa facem mereu mai bine ceea ce facem si fiecare personala implicata in echipa de inchinare este incurajata sa fie intr-un proces continuu de imbunatatire. 

j

Atitudine extravaganta

Vrem ca pasiunea noastra pentru Cristos si pentru adevarurile Sale sa fie vizibila si molipsitoare. 

SAI

Scoala de Arte si Inchinare este un proiect inceput in 2012 cu doar 15 studenti inscrisi. Astazi avem aproximativ 90 de studenti care sunt deja implicati sau urmeaza sa fie implicati la bbso sau chiar in alte biserici din Oradea si nu numai. Ne propunem sa formam si sa completam cunostintele studentilor pentru a fi buni slujitori in bisericile in care slujesc.

Corul BBSO

Cu ocazia evenimentelor M-am Hotarât, ne dorim să mobilizăm un număr cât mai mare de oameni care să se implice în închinare și de aceea s-a format corul BBSO. 

junior worship

In fiecare saptamana, la alte intalniri decat programul principal de duminica dimineata, implicam tineri care sunt intr-un proces de crestere. Ei slujesc prin muzica, invata un repertoriu asemanator cu cel al echipei principale si au un context in care isi dezvolta darurile. 

Implica-te în BBSO Închinare

Dacă Dumnezeu ți-a dat voce și pasiune să slujești biserica în felul acesta, acum poți să o vaci împreună cu echipa de închinare.