Vino să te bucuri alături de noi la Baia Mare, în data de 8 Decembrie, de la ora 6 pm.

Pentru acest eveniment, nu ai nevoie de bilete, dar ne-ar plăcea să știm că dorești să vii.

Oradea

Arena Antonio Alexe

Calea Alexandru Cazaban, nr. 3

Baia Mare

Sala Lascăr Pană

Bulevardul Unirii 14A

Despre M-am Hotărât

MAI MULT DECÂT UN CONCERT

Încă de la început, Dumnezeu ne-a dat dorința de a face lucruri mari pentru El, lucruri care ne depășeau resursele și imaginația. Unul dintre ele a fost ca, o dată pe an, să avem un serviciu religios la care să participe mult mai mulți oameni decât cei care frecventau biserica noastră duminică de duminică.

Am închiriat cea mai încăpătoare sală din Oradea, pentru ca prieteni ai BBSO din toată țara să se poată bucura în părtășia bisericii noastre și să poată experimenta închinarea prin muzică a corului și orchestrei BBSO. Am numit acest eveniment, fără prea multă inspirație, Evenimentul Anual; voi i-ați spus CONCERT.

În 2015, i-am schimbat numele în evenimentul M-am Hotărât, pentru că am adăugat închinării prin muzică și predicării Cuvântului un al treilea element: un botez în apă.

M-am Hotărât este mai mult decât un concert. Mai mult decât un botez. Mai mult decât emoție. M-am hotărât este despre decizia mea și a ta de a ne hotărî să spunem “nu” lumii, și “da” lui Isus, în apa botezului și în viața de zi cu zi,  în lucrurile mari și-n cele mici.

Ai întrebări?

CINE POATE PARTICIPA LA M-AM HOTĂRÂT?
La Oradea, poate participa oricine are un bilet valid pentru programul la care vrea să participe. Dacă vrei să participi la programul de la ora 3, asigură-te că îți rezervi bilet pentru programul de la ora 3. La evenimentul din Baia Mare, din 8 decembrie, poți intra fără bilet.
DE CE AVEȚI DOUĂ PROGRAME LA ORADEA?
Vor fi două programe datorită faptului că anii trecuți au fost mai mulți doritori decât locuri disponibile în sală. Programul de la ora 3 PM va cuprinde mesaj biblic, închinare alături de corul și orchestra BBSO și un botez nou-testamental. Programul de la ora 7 PM va fi la fel ca cel de la ora 3, mai puțin botezul.
DE UNDE POT LUA BILETELE PENTRU M-AM HOTĂRÂT ORADEA?
Biletele sunt disponibile pe site-ul m-amhotarat.ro incepând cu data de 22 noiembrie (joi), ora 8 PM. Biletele nu garantează un loc în sală, ci doar accesul în sală.
CÂND VOI PRIMI BILETUL?
De pe site-ul m-amhotarat.ro, vei fi direcționat pe pagina eventbrite.com, unde ți se va genera un bilet pe care îl vei primi în format .pdf pe email. La M-am Hotărât, poți prezenta biletul pe telefon sau printat. El va fi scanat de voluntarii noștri la intrarea în sală.
AM BILET, DAR NU MAI POT PARTICIPA.
Dacă ai luat biletul și, din varii motive, nu poți veni, ai două variante: 1. Poți da biletul unei persoane care vrea și poate să vină – poți face asta pentru că biletele nu sunt nominale. 2. Dacă nu ai cui să dai biletul, te rog să ni-l trimiți – poză sau .pdf la amin@bbso.ro și noi îl vom da altei persoane care își dorește să participe.
ÎMI TREBUIE BILET ȘI PENTRU COPII?
Din cauza numărului mare de participanți (aproximativ 2000), dar și a lipsei spațiilor mai mici amenajate pentru copii, M-am Hotărât este un eveniment puțin potrivit pentru copii, mai ales pentru cei mici. Dacă totuși nu poți lăsa copilul în grija altor persoane, trebuie să știi că toți copiii peste 3 ani au nevoie de bilet pentru a intra. Dacă vii cu copii sub 3 ani, ei nu au nevoie de bilet, dar te vom ruga să îi ții în brațe, ca să nu ocupe un loc pentru care cineva a luat bilet.
VIN CU MAȘINA. UNDE POT PARCA?
Dacă ești orădean/băimărean și locuiești relativ aproape de Sala Sporturilor, te încurajăm să vii cu mijloace de transport în comun sau cu taxi. Locurile de parcare sunt insuficiente raportat la numărul de oameni care vin la M-am Hotărât și îți va fi greu, dacă nu imposibil, să gasești loc de parcare aproape, mai ales dacă alții au ajuns înaintea ta. Și mulți vin chiar cu 2 ore înainte. Dacă vei veni cu mașina totuși, te rugăm să respecți regulamentul de parcare: nu parca pe trotuar, nici pe spații verzi, ci doar în locurile marcate.
CÂND POT INTRA ÎN SALĂ?
Intrarea în Sala Sporturilor, atât la Oradea, cât și la Baia Mare, se va face cu o oră înainte de începerea programului. Dacă ai bilet la Oradea, la programul de la ora 3 PM, vei putea intra la ora 2 PM. Dacă ai bilet la programul de la ora 7 PM, vei putea intra în sala la ora 6 PM. La Baia Mare, vei putea intra în sală la ora 5 PM.
POT FACE FOTOGRAFII SAU FILMA?
Nu permitem înregistrările audio și video, nici fotografierea cu bliț pentru că ne dorim ca toți participanții să aibă o experiență de închinare bună, fără a fi distrași de elemente deranjante. Ne bazăm pe înțelegerea voastră, a tuturor.

Pachet Promo

Vrei ca și prietenii tăi să afle despre eveniment? Am pregătit pentru tine imagini pe care le poți folosi pe profilele tale de social media pentru ca și prietenii tăi să afle despre M-am Hotărât și să vină și ei.

Evenimentele anterioare