Disponibil din 2 Iunie

Disponibil Acum!

Bucură-te de cele mai cunoscute și distribuite online piese de la bbso alături de un album cu piese originale BBSO compuse de echipa de închinare în colaborare cu artisti tineri și super talentați!

cine suntem?

Mai multe decat un band, o biserică

Încă de la început, Dumnezeu ne-a dat dorința de a face lucruri mari pentru El, lucruri care ne depășeau resursele și imaginația. Unul dintre ele a fost ca, o dată pe an, să avem un serviciu religios la care să participe mult mai mulți oameni decât cei care frecventau biserica noastră duminică de duminică.

Am închiriat cea mai încăpătoare sală din Oradea, pentru ca prieteni ai BBSO din toată țara să se poată bucura în părtășia bisericii noastre și să poată experimenta închinarea prin muzică a corului și orchestrei BBSO. Am numit acest eveniment, fără prea multă inspirație, Evenimentul Anual; voi i-ați spus CONCERT.

În 2015, i-am schimbat numele în evenimentul M-am Hotărât, pentru că am adăugat închinării prin muzică și predicării Cuvântului un al treilea element: un botez în apă.

M-am Hotărât este mai mult decât un concert. Mai mult decât un botez. Mai mult decât emoție. M-am hotărât este despre decizia mea și a ta de a ne hotărî să spunem “nu” lumii, și “da” lui Isus, în apa botezului și în viața de zi cu zi,  în lucrurile mari și-n cele mici.

Ascultă piesele noastre