fbpx

Termeni si Conditii

1. Informatii generale

Preambul: Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului bbso.ro, numite in continuare si Site sau Site-uri, sunteti de acord cu Termenii si conditiile generale de folosire a acestuia. In plus, prin folosirea metodei de donatii online, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, aplicate exclusiv in cazul donatiilor efectuate online pentru  bbso.ro. Cum donez: BISERICA CRESTINA BAPTISTA SPERANTA CUI: 25846669, in continuare BBSO accepta donatii online. Donatiile online se fac prin serviciul de procesare plati online oferit de Banca Transilvania.

Utilizatorul poate selecta valoarea in RON pe care doreste sa o doneze.
Pretul tranzactiei indicat este pretul net care va fi platit de utilizator, fara nicio taxa suplimentara.

Puteti face o donatie online urmand pasii de mai jos: Apasati pe linkul “Donations” Introduceti suma dorita si apasati „Doneaza”.

Din acest moment sunteti redirectionati catre pagina securizata BANCA TRANSILVANIA S.A. pentru finalizarea donatiei.
In urmatorul ecran va sunt oferite informatiile privind tranzactia prin card, completati datele solicitate si confirmati donatia. Apoi, apare mesajul in care sunteti anuntat ca tranzactia a fost efectuata cu success si vi se multumeste pentru donatia efectuata.

2. Politica de securitate

Informatiile personale sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a tranzactiei plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL.

3. Metode de plata

Metoda de plata: card de credit/debit prin intermediul platformei securizate Banca Transilvania.

Pentru efectuarea donatiei prin card de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, in urmatorul ecran vi se multumeste pentru donatie.

Se  accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, donatia dumneavoastra va fi procesata imediat.

4. Politica de retur

Revocarea donatiilor se efectueaza in temeiul legii, in conditiile art. 1023 Noul Cod Civil si prin solicitarea expresa epximta prin e-mail la adresa amin@bbso.ro.

5. Confidentialitate

Datele solicitate de catre BBSO prin BANCA TRANSILVANIA S.A. vor fi folosite doar in contextul facilitarii donatiilor catre BBSO.
Informatiile obtinute de la utilizator nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile online sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de BBSO sau BANCA TRANSILVANIA S.A. numai in scopul declarat anterior. Informatiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei si pentru comunicari ulterioare. Datele completate de catre utilizatori pe Site vor fi stocate de catre BBSO., iar cele legate de donatia online prin BANCA TRANSILVANIA S.A.

6. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat in Site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Eventualele litigii, divergente sau pretentii rezultate din sau in legatura cu donatiile efectuate, vor fi solutionate prin negocieri amiabile.

Daca aceste negocieri nu au succes in termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi solutionata de instantele competente. Termeni si conditiile generale aplicate pentru donatii online sunt acceptate in deplina cunostinta de catre utilizator, actul de donatie implicand acceptarea imediata si totala a termenilor amintiti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri

7. Dispozitii finale

a. Modalitati de primire a donatiilor: intermediul Site-ului utilizatorii pot face donatii online cu ajutorul serviciului specializat in procesare plati online- BANCA TRANSILVANIA; donatii direct in conturile afisate in siteul bbso.ro. Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.

c. Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul bbso.ro

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului si a colectarii datelor cu caracter personal de catre BBSO sau BANCA TRANSILVANIA S.A., va rugam sa nu mai utilizati acest site. Continutul site-ului bbso.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a BBSO. BBSO nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe site si isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul bbso.ro, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate. BBSO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.